AcasaRute de feribotCalais - Dover

Traversări cu ferryboat-ul de la Calais la Dover  

Traseul nostru de ferry de la Calais la Dover este metoda perfectă de a traversa rapid Canalul Mânecii către Marea Britanie, durata traversării fiind cea mai mică în comparaţie cu oricare din rutele noastre.

Repere

  20 de traversări zilnice între Franţa şi Marea Britanie
  Durată scurtă a traversării, de 90 de minute
  Excelente facilităţi la bord

Experienţă la bord

Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de scurta călătorie în ferryboat-ul nostru modern şi confortabil. La bord avem un bar în care vă puteţi relaxa şi bucura de o băutură în timp ce priviţi la televizor, un magazin în care găsiţi produse esenţiale pentru călătorie şi accesorii. Aici găsiţi şi punţi deschise, dar şi o zonă de joacă pentru copii, aşa încât cei mici să se distreze.

Luaţi masa la bord

La bordul ferryboat-urilor noastre avem un restaurant cu autoservire, care serveşte o gamă de mâncăruri, inclusiv opţiuni vegetariene şi pentru copii, ceea ce înseamnă că veţi găsi cu siguranţă ceva pe placul dumneavoastră în timpul traversării Canalului. Avem la bord şi o cafenea, care serveşte băuturi fierbinţi şi reci, dar şi gustări.

Poarta către Marea Britanie

Portul nostru din Dover este locul perfect pentru a începe o călătorie în Marea Britanie, cu legături de transport excelente către oraşele principale din întreaga Mare Britanie.

Vă rugăm să verificaţi programul nostru, prezentat mai jos, pentru informaţii referitoare la orele de plecare.

Timetable

Dacă doriţi informaţii suplimentare privind accesul în Marea Britanie din Franţa, verificaţi paginile pentru alte trasee.

Dunkirk-Dover
Dieppe-Newhaven

Share |
Ruta exterioara Reveni traseu
Data plecarii
Data reveni
Adulti
Copii (4 - 15)
Nou nascuti
Animale
Vehicule
Codul