AcasaRute de feribotDunkerque - Dover

Traversări cu ferryboat-ul de la Dunkirk la Dover 

Traseul nostru de ferryboad de la Dunkirk la Dover, care durează doar 2 ore, este una dintre cele mai convenabile metode de traversare a canalului de pe continet către Marea Britanie.

Repere:

  24 de traversări zilnice între Dunkirk şi Marea Britanie   
  Durată scurtă a traversării, de 2 ore
  Excelente facilităţi la bord

Experienţă la bord

Chiar dacă această călătorie durează doar 2 ore, aveţi la dispoziţie activităţi pe care să le desfăşuraţi în timp ce traversaţi de la Dover la Dunkirk. La bord avem un bar cu o selecţie de băuturi la dispoziţie, precum şi televizoare pentru a fi la curent cu ştirile şi sportul. Există şi un salon de clasa întâi, o zonă pentru jocuri şi amuzament pentru copii, aşa încât toată lumea să fie fericită!

Luaţi masa la bord

Luaţi masa la restaurantul nostru cu autoservire de la bord şi gustaţi mâncăruri extraordinare în timp ce traversaţi Canalul către Marea Britanie. Avem câte ceva pentru fiecare, inclusiv opţiuni vegetariene şi pentru copii. Există şi o cafeneea cu băuturi fierbinţi şi gustări şi un fast food.

Poarta către Marea Britanie

Portul nostru din Dunkirk este situat la 30 de mile nord de Calais, cu legături extraordinare de transport din Franţa, Belgia, Germania şi Olanda, dar şi din Europa de Est. De aceea este cel mai convenabil port pentru a deschie poarta către Marea Britanie din aproape orice punct al continentului. 

Vă rugăm să verificaţi programul nostru, prezentat mai jos, pentru informaţii referitoare la orele de plecare.

Timetable

Dacă doriţi informaţii suplimentare privind accesul în Marea Britanie din Franţa, verificaţi paginile pentru alte trasee.

Calais-Dover Dieppe-Newhaven Mini croaziere Oferte speciale La bord Servicii pentru clienţi

Share |
Ruta exterioara Reveni traseu
Data plecarii
Data reveni
Adulti
Copii (4 - 15)
Nou nascuti
Animale
Vehicule
Codul